Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria 6" (4.21 secunde)
Seful campaniei electorale a PSD pentru PE, Liviu Dragnea, a inceput deja seria de intrevederi cu reprezentantii organizatiilor judetene ale PSD in perspectiva europarlamentarelor.
Ministerul Apararii din Regatul Unit avusese, in 1953-2009, un proiect, fara un nume special, de urmarire a OZN-urilor.
La sediul Batalionului 26 Vanatori de Munte din localitatea Brad, judetul Hunedoara, s-a desfasurat, luni, 14 septembrie, ceremonia de deschidere a exercitiului de instruire in comun romano-chinez "Friendship Action 2009".
"Desi se bazeaza pe valori personale, pe branding-ul personal, pe dinamism, echilibru, profesionalism si, nu in ultimul rand, pe sarm, intr-o lume in care inca domina barbatii, femeile isi fac cu greu drum", a declarat Nirvana Mandruleanu, la seminarul "Zilele Femeilor Intreprinzator 2009", organizat ieri, la Craiova, de Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC).
Dupa facultate Mihai Stanescu a fost repartizat la Ministerul Turismului, unde a facut grafica publicitara, de unde a demisionat dupa 6 ani.
Spiritul Universitatii Craiova nu poate fi in divizia D sau C. ... Creditorii s-au indreptat si impotriva Western Gate Residence si Cetatea Banilor City, firmele care au preluat datoriile clubului in 2009.
Pe baza datelor furnizate de telescopul orbital Kepler, "vanator de planete", lansat in 2009 de NASA, cercetatorii au fost convinsi ca ar trebui sa existe cate o planeta de dimensiunile Pamantului in zona locuibila a fiecarei pitice rosii, cel mai frecvent tip de stele din galaxia noastra.
Alaturi de alte 44 de tari, PepsiCo Romania face parte din divizia PepsiCo Europe, liderul pe piata de bauturi si produse alimentare in Europa, avand peste 50 000 de angajati.
BCR, pe piata internationala Reprezentantii Erste Bank au mai declarat de curand ca in 2009 BCR va contribui cu cel putin 20% la profitul net al grupului austriac.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, va lansa, vineri, un nou carburant, Super Diesel Euro 5, in conformitate cu standardul Euro 5, obligatoriu in Uniunea Europeana din 2007 si in Romania din 2009.
Investitii si in locuinte In ceea ce priveste constructia de locuinte, divizia de Real Estate a grupului Cefin va investi 37 de milioane de euro pentru un complex rezidential cu 200-300 de apartamente in Arad si alte 31 de milioane de euro pentru un ansamblu cu dimensiuni asemanatoare in Timisoara.
Hella în CraiovaCentrul de cercetare si dezvoltare al companiei germane din Craiova face parte din divizia sistemelor electronice. ... Compania spera ca farurile fata bazate în întregime pe aceasta tehnologie (folosita în prezent doar pentru lampile auto spate) sa fie gata pentru productia de serie în 2009.
Hella în CraiovaCentrul de cercetare si dezvoltare al companiei germane din Craiova face parte din divizia sistemelor electronice. ... Compania spera ca farurile fata bazate în întregime pe aceasta tehnologie (folosita în prezent doar pentru lampile auto spate) sa fie gata pentru productia de serie în 2009.
Sunt sigur ca Ford va dori sa înceapa cât mai repede productia si probabil ca vom vedea primele masini la finalul lui 2008 sau începutul lui 2009.
Gigantul american Ford va investi in Romania imprumutul in valoare de 400 de milioane de euro pe care divizia din Europa al companiei il va solicita Bancii Europene de Investitii (BEI), dar nu comenteaza intentia statului roman de a conditiona acordarea unei garantii guvernamentale pentru obtinerea acestui credit de reinvestire in tara noastra a profiturilor obtinute de fabrica de la Craiova.
Pana pe 30 ianuarie 2009, data-limita pentru depunerea ofertelor de privatizare, AVAS a primit o singura oferta, din partea Alenia Aeronautica Italia - parte a grupului Finmeccanica - firma care participa la proiectul Eurofighter Typhoon, angrenat in lupta pentru dotarea armatei romane cu avioane multirol.
Dupa cum stim, pe 31 ianuarie 2009 AVAS a primit o singura oferta de privatizare, din partea italienilor de la Alenia Aeronautica. ... Tinton Falls (SUA), Grampet SA Bucuresti - grupul controlat de Gruia Stoica si Aerotech - divizia nemteasca a gigantului francez Airbus.
Tinton Falls - SUA, Aerotech GmbH Germania - divizia nemteasca a grupului francez Airbus si Grampet Bucuresti - companie controlata de magnatul Gruia Stoica.
Tot la Slatina, Pirelli a incheiat un parteneriat cu Continental, fabrica de cord metalic, unde a investit pana acum aproximativ 25 de milioane de euro si unde a deschis in 2007, prin divizia Ambiente, o fabrica de filtre pentru automobile ce valoreaza 27 de milioane de euro.
Pentru Energia Rovinari este a doua participare in play-off, prima avand loc in sezonul de debut al echipei in divizia A, 2008-2009. ... Gliga (11 puncte), Alionescu (2), Bratoloveanu, Nikolic (9), Mocanu (6), Kabengele (21), Gutoaia (7), Steffel (17), Darby (11), Troupe (13), Kljajevic.
google-analytics.com